Intochten met Piet Rolando

Een wervelende liedjesshow vol interactie met de kinderen.
Dat gebruikt Piet Rolando bij de intochten van Sinterklaas.
De leukste Sinterklaas liedjes komen voorbij waaronder liedjes van de Ernst & Bobbie Sint show. Ik heb de toestemming van mijn vrienden om ze te mogen zingen. Aangezien ik jaren meegewerkt heb in hun shows, zijn de liedjes voor mij bekend terrein. Bij deze Sinterklaas liedjes kun je gewoon niet stil blijven staan.

Piet Rolando zorgt ervoor dat de kinderen warm gezongen zijn voordat Sinterklaas binnen komt. Want Sinterklaas moet op een feestelijke inkomst kunnen rekenen. Met deze liedjes komt dat helemaal goed.

Bij de intocht van de Scheveningse haven en Den Haag heb ik samen gewerkt met de Pietenkliek, bestaande uit Florio, Lellie en ikzelf. Wij verzorgen daar een show op het grote podium en zelfs de koninklijke familie komt er speciaal naar kijken. Wij kunnen als geen ander een grote menigte massaal meekrijgen met onze liedjesshow.
De Pietenkliek staat voor kwaliteit.

Ik zelf ben een professionele Piet die vrijwel alles aan kan. Van grote evenementen tot kleine huiskamer concerten. Het maakt mij allemaal niets uit, als ik Sinterklaas maar mag bijstaan. Ik ben gek op muziek, wat in mijn shows goed naar voren komt. En reken maar dat iedereen samen met mij " Uit zijn Dak " gaat.

De show is compleet met een professionele geluidsinstallatie.
Als het toepasbaar is, heb ik led verlichting bij me om alles uit te lichten. Bij grotere evenementen zorgt de organisatie voor het geluid.

Met deze liedjes show kun je gewoon niet stil blijven zitten.
Je moet gewoon meezingen of je nu wilt of niet.

Piet Rolando's liedjesshow is uitgevoerd bij :

Hoytemaplein Den Haag 2013
Theresiastraat Den Haag 2013
Intocht Scheveningen en Den Haag 2010 / 2011 / 2012 / 2013
Pier Scheveningen 2010
Ijsbaan Kurhaus Scheveningen 2010 / 2011
Carlton Beach Hotel 2010 / 2011
Ontbijt Atlantic hotel en Intocht Kijkduin 2008 / 2009
Intocht Kijkduin 2007 / 2008 / 2009
Intocht Belgisch Park 2005 / 2006
Intocht Spuiplein 2009 / 2010 / 2011 / 2012

De Scheveningse intochten worden verzorgt door DB activiteiten van Peter Boelhouwer. Piet Rolando houdt vanuit Spanje contact met Peter om alles voor te bereiden voor de intochten in Scheveningen en Den Haag. Aan de linkerkant zie je Piet Rolando met de praalwagen van 2Samen.

Intochten en ontbijt