Multimedia

Intochten :
De pagina waar veel te zien is over de shows en intochten van mijn belevenissen met al mijn shows. De intochten in de Scheveningse haven, waar duizenden kinderen en ouders staan te wachten op de binnenkomst van Sinterklaas.
Samen met Prinses Maxima en de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane genieten ze van de show op het grote podium.
Piet Rolando treed dan op met Florio en Lellie, oftewel de Pietenkliek.

Nadat Sinterklaas vanuit de haven op weg is naar het podium op het Spuiplein in Den Haag, verzorgt Piet Rolando en de Pietenkliek daar een warm welkom.

Sinterklaas ontbijt :
Het ontbijt van het Atlantic hotel in Kijkduin en het Carlton Beach hotel in Scheveningen komen aan bod. Een uniek ontbijt, waar we de Sint uit zijn bed gaan halen en samen gaan ontbijten met alle Pieten.

Uit je dak show :
De interactieve show van Piet Rolando waar je het enthousiasme op beeld voorbij ziet komen. Met veel liedjes en magische momenten.

Uittocht Den Haag :
Als Sinterklaas weer vertrekt dan doe je dat op een feestelijke manier.
Piet Rolando neemt ook afscheid en doet dat samen met Bobbie.

Feest van Sinterklaas in Ahoy :
Piet Rolando heeft ookeen aantaljaren meegedaan bij het feest van Sinterklaas in Ahoy te Rotterdam. Met grote artiesten zoals Djumbo, Ernst en Bobbie en vele andere.

Werkt mee in :
Je kunt hier ook lezen waar ik allemaal aan meegewerkt heb. Ik heb al 10 jaar meegedaan in de Ernst en Bobbie Sinterklaas show.
Een feest voor jong en oud.
Maar ook in het " Feest van Sinterklaas " in Ahoy heb ik meegeholpen.

Biografie :
Lees het verhaal van Piet Rolando.


Multimedia menu